Το γραφείο μας , Βαρσάμης & Συνεργάτες , εδρεύει στην περιοχή της Βάρης στην οδό Αναργυρούντος 37 και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και 20 χρόνια έχει εδραιωθεί στο χώρο του Real Estate, προσφέροντας υποδειγματικές και έγκυρες μεσιτικές υπηρεσίες.

Ιδρυτής αυτής της επιχείρησης είναι ο κύριος Βαρσάμης Δημήτριος ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1996 ως μεσίτης ακινήτων.

Έχοντας πλέον γνώση και εμπειρία, είμαστε ένα από τα πιο καταξιωμένα μεσιτικά γραφεία της Αθήνας στην αγορά του Real Estate, αποτελούμενο από ένα δίκτυο έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών με πυρήνα δραστηριοτήτων στην Αττική προσφέροντας όμως υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς, σε συνδυασμό με την πολυετής πείρα μας αλλά και το τεράστιο σε όγκο πελατολόγιο μας, το οποίο αποτελείτε από μια γκάμα ακινήτων όλων των κατηγοριών , βοηθούν στο να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας

Αναλαμβάνουμε την πώληση/ενοικίαση του ακινήτου σας, με μεγάλη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Προωθούμε το ακίνητο σας τόσο στην εγχώρια αγορά αλλά και στην αγορά του εξωτερικού. Διαφημίζουμε το ακίνητο σας με πολλούς τρόπους χωρίς έξοδα για εσάς πάντα με την συγκατάθεσή σας. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιοι από τους τρόπους προώθησης των ακινήτων:

 
• Στην ιστοσελίδα μας.

 
• Σε διάφορες ιστοσελίδες του εξωτερικού συνεργαζόμενων εταιρειών.

 
• Σε έντυπα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Σε συνδυασμό με τους έμπειρους συνεργάτες μας, δίνουμε λύσεις έτσι ώστε η οποιαδήποτε συναλλαγή να γίνεται γρηγορότερη και ευκολότερη.

Όραμα

Όραμα μας ,είναι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας και αυξάνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες να συνεχίσουμε την δραστηριότητα μας για περισσότερα χρόνια .

«Καθετί στον κόσμο, με τη δουλειά αποχτιέται.»

 Σοφοκλής